Tarieven

Download
Tarieven 2020
Tarieven 2020.pdf
Adobe Acrobat document 547.0 KB
Download
Orthodontie Tarieven 2020
Orthodontie Tarieven 2020.pdf
Adobe Acrobat document 183.9 KB

Beste Patiënt,

 

Sinds de uitbraak van het Coronavirus nemen wij als praktijk extra maatregelen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen.

 

Mocht u de afgelopen maanden een bezoek aan de praktijk hebben gebracht, dan heeft u misschien kunnen merken dat wij bij bepaalde behandelingen extra beschermingsmiddelen dragen en dat wij de regels omtrent hygiëne en infectiepreventie nog verder hebben aangescherpt.

 

Op deze wijze hebben wij ervoor gezorgd dat u met een gerust hart naar de tandarts kunt. Het zal u niet verbazen dat al deze maatregelen extra kosten met zich mee brengen. 

 

De Nederlandse Zorgautoriteit heeft daarom recent besloten dat tandartsen vanaf 1 Augustus 2020 een toeslag van 4,26 euro (onder code C88) mogen declareren als tegemoetkoming voor de extra kosten door de Corona uitbraak.

 

Als u een aanvullende verzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in de meeste gevallen vergoed. Voor kinderen tot 18 jaar wordt deze toeslag altijd vergoed (bij orthodontische behandelingen alleen bij een aanvullende verzekering).

 

Alleen samen houden we Corona onder controle, B.v.d.